Företaget som var till stor hjälp vid en asfaltsjustering

God eftermiddag alla härliga individer där ute. Jag har under de senaste veckorna sett att ni är intresserade och engagerade när jag rekommenderar olika företag som jag varit i kontakt med av olika anledningar. Därför tänkte jag idag berätta för er när jag var i kontakt med ett företag som hjälpte mig med entreprenad i Halmstad. Även om det här företaget inte arbetar med data och IT så tyckte jag att den hjälp som jag fick av dem var så bra att jag bara måste få berätta om dem för er.

Jag bor i en lite mindre ort som tillhör Halmstad, under en period förra året byggdes det om en del där jag bor så att en genomfartsväg stängdes av. Den rekommenderade färdsvägen är en lite mindre asfalterad skogsväg, som gick från att vara ytterst lite trafikerad till att bli ganska trafikerad och tog därmed en del stryk under den tiden som den större vägen var avstängd. Efter att den varit intensivt trafikerad under en längre tid märkte vi att den började falla sönder på en del ställen. Efter att projektet med den större genomfartsvägen var färdigt tog jag tag i att söka upp ett företag som kunde hjälpa till med entreprenad i Halmstad med omnejd för att sedan föreslå till kommunen att reparera skogsvägen som blivit mindre körvänlig och behövde reparation. Det gick igenom och företaget Stefanssons Maskintjänst AB kom för att hjälpa oss med en asfaltsjustering, vilket resulterade i en väg som återigen gick att köra på utan problem. Då företaget besatt mycket kunskap inom ämnet kunde de fixa till den lilla skogsvägen utan problem för att underlätta för oss invånare. Om du varit med eller kommer vara med om liknande problem och behöver hjälp med något inom entreprenad i Halmstad eller närliggande områden kan jag starkt rekommendera det här företaget.