Inredning från EttRum

God morgon kära följare. Nu är det runt lunch och jag har ett riktigt flyt på jobbet idag. Jag har redan reparerat två datorer och det är väldigt bra med tanke på hur avancerade fel det är på dem. Min chef har fått något ryck med att det måste se hemtrevligt ut här på firman och han har aldrig brytt sig om det innan, men han har börjat köpa massor med inredning från Boden och satt upp här inne. Det är väldigt fint men min största fråga är hur och varför han helt plötsligt bestämde sig för att ta hand om kontoret men jag klagar inte.

Jag tror att all inredning är från företaget EttRum och han har nämnt att de säljer just denna inredning i Boden och jag måste medge att deras inredning är riktigt snygg, speciellt en kruka som han har införskaffat sig. Det han menar med att det ska bli mer hemtrevligt är att det ska kännas mysigt och att det inte ska kännas som att man kommer till ett tråkigt jobb där man sitter ner och kollar på en dator hela dagarna. Jag kan faktiskt erkänna att efter han har vart så på med inredning här på jobbet så har jag också köpt hem lite inredning från Boden och min flickvän blev väldigt positivt överraskad över hur fina grejer de faktiskt hade.

Jag lovar att min flickvän kommer köpa ännu mer inredning från EttRum och jag kommer vara omringad av deras produkter både hemma och på jobbet vilket jag absolut inte klagar på. De har mycket varierade produkter så det känns absolut inte enformigt vilket jag tycker är jättebra.

Lunchen är snart slut och jag måste ringa tandläkaren, men vi hörs imorgon. Hej då.