Jag får äntligen in sol i mitt kontor

Hallå där, härligt att se dig här. Dagens inlägg kommer följa samma gamla mönster, det blir en rekommendation av ett företag, det är ju trots allt vad den här bloggen är skapad för. Företaget jag tänkte tipsa er om idag heter Stenmans Skog & Trädgård och har hjälpt mig med trädfällning i Karlstad. Om du skulle vara intresserad av vilka andra tjänster de har att erbjuda kan du läsa mer här.

Först tänkte jag dra lite bakgrundsinformation till varför jag tagit hjälp av det här företaget, för att sedan gå in på varför även du borde göra det. Jag jobbar ju som ni kanske vet på ett It-företag som framförallt fokuserar på data, det är ett jobb som jag även kan göra hemifrån. På grund av det har jag skapat ett kontor där hemma eftersom jag brukar jobba minst en dag i veckan hemifrån. Med tanke på att jag sitter så pass mycket på mitt kontor vill jag ha möjligheten att få in sol och frisk luft, den friska luften är inget problem då jag har ett fönster men solen är ett lite större bekymmer. Det är ett problem eftersom största delen av min trädgård består av träd som täcker solen under dagarna, det gjorde att jag beslutade mig för att anlita ett företag för trädfällning i Karlstad. Företaget hjälpte mig att fälla de träden som stod i vägen för solens strålar in till mitt kontor, de erbjöd även hjälp med bortforsling för att jag skulle slippa tänka på det själv. Idag har mina önskemål om sol och frisk luft på kontoret gått i uppfyllelse och jag kan jobba utan problem, jag vill rikta ett stort tack till det här företaget som hjälpte mig med trädfällning i Karlstad.