Vi valde en annan väg än förskola

God förmiddag alla fina läsare, hoppas ni har en bra morgon som ger er mycket energi för en ny härlig dag. Idag hade jag tänkt skriva om en underbar dagmamma som jag har min son hos om dagarna, hon driver företaget familjehemmet Aran och är inriktad på barnomsorg i Borås.

När jag och min sambo planerade att skaffa barn tänkte vi att barnet skulle få gå på förskola men sedan när jag blev gravid ändrades den tanken till ett annat alternativ för barnomsorg i Borås. Eftersom jag jobbar med IT och data på ett kontor hade jag till en början möjlighet till att jobba hemifrån i samband med att jag tog hand om vår son, dock ändrades min tjänst och vi var tvungna att se över en lösning för vårt barn. Vi blev mer insatta på dagmamma eller liknande då vi visste hur svårt det kan vara att få en plats på en förskola. Vi hittade Familjehemmet Aran som låg nära där vi bor, kom kändes som en bra plats för ett barn så vi ansökte om en plats som vi senare även fick i samband med att vår son var runt ett och ett halvt år. Nu fyller snart min son två år så vi har haft vår son hos dagmamma i ungefär ett halvår och det fungerar perfekt, hennes intresse och kärlek för barnen är något alldeles speciellt. Vår son trivs jättebra både med dagmamman och med sina nya kompisar och vi kan inget annat än vara nöjda med att vi valde denna typ av barnomsorg i Borås åt vår son.